Wydział Rolnictwa, Ogrodnictwa i Biotechnologii

Ekologiczne Metody
Uprawy Warzyw
i Ziół
Wydział Rolnictwa, Ogrodnictwa
i Biotechnologii

Opis studiów

Studia podyplomowe ekologiczne metody uprawy warzyw i ziół obejmują wiedzę z zakresu prawnych aspektów ekologicznej produkcji roślin, uprawy roli i żywienie roślin, podstaw uprawy warzyw i roślin zielarskich, przetwórstwo warzyw i ziół, ochronę roślin przed organizmami szkodliwymi.

Wydział

Wydział Rolnictwa, Ogrodnictwa i Biotechnologii

Czas trwania

2 semestry

Tryb zajęć

hybrydowy


Aplikuj teraz

Kontakt

Kierownik Studium Podyplomowego
dr Tomasz Spiżewski
E: emuwiz@up.poznan.pl

Szczegóły

Śledź nas
w social mediach

  • Facebook logo
  • X logo
  • Youtube logo
  • Instagram logo
  • LinkedIn logo